22 Nisan 2013 Pazartesi

ELİF'İN ÇILGIN DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ

Yaşımız kaç olursa olsun hepimiz doğum günü partilerini çok severiz.Hele bu doğum günü partisi biraz çılgınca olursa keyfimize diyecek olmaz. Size bugün  böyle çılgın bir doğum
günü partisinden bahsetmek istiyorum .Konya'daki dostum ( PASTAELİ bloggunun yazarı ) Ebru'nun kızı Elif'in doğum günü partisi.Birkaç sene önce pek doğum günü partisi nedir bilmiyordu ama geçen sene anaokuluna gidince ve birkaç arkadaşının doğum günü partisine de katılınca Elif'de bu sene  parti yapmak istedi                                                                                                                     
ÇILGIN DOĞUM GÜNÜ PARTİSİNDEN BİRKAÇ KARE
KIYAFETLER VE MAKYAJLAR TAMAMEN ÖZGÜNDÜR
ANNELERİN HİÇBİR KATKISI OLMAMIŞTIR.





Ebru'da pazar günü Elif'in  arkadaşlarını çağırarak evde küçük bir organizasyon yapmaya karar verdi .
DÜNDEN BUGÜNE ELİF
O ARTIK 5 YAŞINDA
Bizde Elif'e sürpriz bir doğum günü seti hazırlayıp Konya'ya kargoyla gönderdik. Ebru'nun söylediğine göre Elif bu sete bayılmış.  Sizlerle bu setin detaylarını paylaşmak istiyorum.
Setimizi 10 kişilik oluşturduk.Tabaklarda  Elif'in en sevdiği renk olan kırmızıyı tercih ettik.İki çeşit etiket hazırladık birinci etikette Elif'in fotoğrafını siyah -beyaz olarak tasarladık , ikinci etikette ise fotoğrafı renkli olarak kullandık.   Etiketlere '' İYİ Kİ DOĞDUN ELİF '' yazısını ekledik.                                       

Bardakları kırmızıyla uyumlu olması için mavi renk seçtik.Tabaklara hazırladığımız etiketlerin biraz daha küçüklerinden bardaklar için hazırladık.Ayrıca çocukların meyve sularını rahat içebilmeleri için Elif'in resmi bulunan pipetlerle ,üçgen bayrak şeklinde hazırlanmış üzerinde ''İYİ Kİ DOĞDUN '' yazan pipetler yaptık.


Peçeteler için tabii ki üzerinde doğum günü çocuğunun fotoğrafı olan peçetelikler hazırladık.Benim en sevdiğim malzemelerden biri olan elyaf kurdele kullandık.Arkadan fiyonk yaptık ve nazar boncuklu sticker   yapıştırdık .Servisin kolay olması için çatal ve bıçağı içinden geçerdik.


Özel davetiye kartı hazırladık.Kartta tabak , bardak ve peçetelikler de kullandığımız pembe kalpli desenlerden kullandık.Misafirlere ikram etmek için Elif'in fotoğrafı bulunan ve üzerinde ''İYİ Kİ DOĞDUN ELİF '' yazan çikolatalar hazırladık.

Biz bu çalışmayı çok kısa bir süre zarfında yaptık , ama arzu edilirse sete daha farklı ürünlerde katılabilir.İstenilen tema üzerinde çalışma yapılabilir.Sadece doğum günleri için değil kına ,piknik , evliliğe veda partileri v.s gibi organizasyonlar için harika fikir .

ÖRNEK MASA

2 yorum:

  1. Harika olmuş. Sette süperdi. Çocuklar bayildi.cok hos yazı. Teşekkürler mine:))

    YanıtlaSil